Traject

Bloei op na je scheiding

‘Love is not what you say, love is what you do’

Pijnlijk

Herken je dit?

 • Je piekert en vraagt jezelf af je het allemaal wel goed doet. Dit weekend gaan de kinderen weer naar hun vader. Ze hebben er best wel zin in maar vinden het ook moeilijk vinden om jou achter te laten. Met tranen die branden achter je ogen zwaai je ze uit en je denkt bij jezelf, gaat dit ooit wennen?
 • Je doet de voordeur dicht en je voelt je leeg. Dit weekend ben je weer alleen en de beelden van je ooit zo gelukkige gezin flitsen door je hoofd. Het leven dat je samen deelde is voorbij. Je baalt dat je je nog zo voelt.
 • Je merkt dat je vriendenkring aan het veranderen is. Er zijn vrienden die voor hem ‘kiezen’, en vrienden die verdwijnen. Sommigen zijn oordelend en, hoe verrassend, er zijn ook vrienden die onverwacht ineens voor je klaar staan. Hoe fijn dat ook is, je mist houvast en voelt je onzeker.
 • Je hart doet zeer maar je pept jezelf iedere keer weer op om die leuke, onafhankelijke vrouw te zijn. Vol goede moed en wilskracht doe je je best. Maar de pijn van je scheiding overheerst en je zet jezelf weer als laatste op de prioriteitenlijst. Je hebt geen idee waar je moet beginnen en voelt je onzeker, dus doe je maar weer wat je altijd deed en dat heeft je tot nu toe niet verder gebracht. 
 • Je gaat een avondje uit met je beste vriendin en doet je best om plezier te hebben, maar het lijkt  alsof de hele wereld echt lol heeft, behalve jij. Het lukt je maar niet om weer volop te genieten van het leven.

Goed nieuws

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Je weer slaapt als een roos. Je piekert niet meer omdat je situaties makkelijker kunt loslaten. Het schuldgevoel heeft plaatsgemaakt voor vertrouwen dat je het goed doet.

 • Je weet wat je wilt en dat geeft je voldoening. Je focust je op je datgene waar je energie van krijgt en de leegte vult zich op met je eigen creativiteit.

 • Er weer nieuwe mensen komen in je leven. Mensen die jou inspireren en waar je plezier mee hebt.

 • Je weet waar je je kracht vandaan haalt. Het gaat nu niet meer op wilskracht maar je volgt je eigen een logische nieuwe pad. Een nieuwe, frisse weg die je nu helder voor ogen hebt. Geen twijfel meer maar vastberadenheid.

 • Je plezier maakt vanuit je hart en de energie om te dansen komt vanuit jezelf komt. Het genieten van het leven gaat nu vanzelf.

stappen

Dat is mogelijk als:

Je het BLOEI OP NA JE SCHEIDING TRAJECT volgt

Dit traject bestaat uit 5 stappen van elk 2 uur

Totaal 10 uur

Voor elke stap zijn er opdrachten, oefeningen voor thuis. Maak ook tijd voor huiswerk ongeveer een half uur per dag.

programma

Aan het eind van het traject ga jij naar huis met:

 • Vetrouwen in jezelf. Rust in je hoofd en in je buik. Je loopt fluitend en zingend door het huis, en je kinderen vinden je gezellig en vrolijk. Je kijkt in de spiegel en je ziet dat je ogen lachen.

 • Voldoening en een zelfbewuste uitstraling. Dat wordt opgemerkt door je omgeving want je krijgt steeds de opmerking dat je er zo goed uit ziet.

 • Zin in het ontmoeten van nieuwe mensen die je energie en inspiratie geven.

 • Vernieuwde kracht. Je ziet de waardevolle schat aan creativiteit die in je hebt en wat voor mogelijkheden er zijn om te doen wat jij het allerleukste vindt.

 • Plezier. Je hebt het vuur aangewakkerd dat je in je hebt om weer die fantastische zelfverzekerde vrouw te zijn die je vanbinnen bent.
Je investering is:
699,-

Klantervaringen

Michèle is een leider die niet bang is om haar gevoel te delen. Je hebt me getriggerd om een stap verder te zetten in mijn verwerkings- en helingproces van de scheiding waar ik middenin zit. Ik vind het fijn om de fases goed te begrijpen en door te gaan. Tijd te geven aan mezelf en voor mezelf te zorgen. Nu vind ik het zo leuk om samen met mijn kinderen boswandelingen te maken terwijl ik vroeger de deur niet uit wilde.’
Babette, 49 jaar

‘Mijn relatie was een paar maanden geleden verbroken en ik merkte dat ik behoefte had om nog meer afsluiting te vinden vooral in relatie tot het ontmoeten van een nieuwe leuke man. Ik ben nog steeds verbaast, vorige week kwam ik hem zomaar tegen, op het schoolplein, vervolgens kwam hij aan de deur om mij te helpen een fiets in elkaar zetten en sloeg de vonk over’.
Janneke, 41 jaar

‘De oefening van de brief vond ik een echte eyeopener, ik voelde dat je puur in gevoel ging en voelde me blij dat ik merkte dat ik daar zelfs al dankbaarheid voelde. Ik dacht soms dat ik me dit zelf aanpraatte en niet echt voelde, maar dat is dus wel zo. Door het vele schrijven lees ik terug waar mezelf tekort deed.’
Annette, 47 jaar

‘Michele bereid alles goed voor, ze is oprecht geïnteresseerd in mij en is heel spontaan. Ze komt met goed advies en handvatten. Ik vind haar gemakkelijk in de omgang. Niet zwaar en ik voelde mij snel vertrouwd. Ik kon goed mijn verhaal kwijt. Vorige week heb ik bij mijn baas die aanvullende training aangevraagd die ik zo graag wil doen en hij zei ‘ja’!.’
Sophie, 41 jaar

 

‘Ja, ik was even de kluts helemaal kwijt over hoe het ook alweer werkt met mannen. Niet dat daar een vaste manier voor is, maar het voelt alsof ik het allemaal niet meer begrijp. Ik kon het allemaal niet verklaren en dat voelde soms machteloos. Het voelt alsof je geen controle hebt en dat is vervelend. Nu voel ik me zekerder en neem meer de tijd om iemand echt te leren kennen.’

Annemarijn, 46 jaar

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt het precies? Het basistraject is in totaal 10 uur. Dit doen we samen, 1 op 1 online in 5 stappen. Daarnaast krijg je voordat elke sessie begint een pdf met oefeningen. Daar kun je natuurlijk zo lang over doen als je zelf wilt. Trek er minimaal een half uur per dag voor uit.
 • Voor wie is het traject? Voor vrouwen die in scheiding liggen of gescheiden zijn en zich weer oprecht happy willen voelen.
 • Hoe laat en wanneer zijn de sessies? Samen prikken wij de data en de tijden die je uit komen.