Reizen

coaching 

relaties

reflecteren

vertrouwen

aanbod

retreat en coaching

Ik bied coaching reizen in verschillende vormen aan. Hieronder zie je welke dat zijn.

Zit de sessie die je zoekt er niet bij? Neem even contact met mij op dan gaan we kijken wat ik voor je kan doen. Mail mij op contact@michelehecker.nl

exclusieve 1 op 1
spanje retreat

4 dagen

Transformerende reis. Verbeter je relatie met je partner door de een verbeterde relatie met jezelf. Creer balans in hoofd en hart. Opbloeien door meer zelfkennis, heerlijk eten, diep slapen, mediatie en mooie wandelingen als voeding voor je zintuigen. Creëer het leven waar je van houdt.

Spanje

Exclusieve VIP Aruba retreat

6 dagen

One happy retreat. Kom helemaal tot jezelf op dit magische eiland. Buiten de gebaande paden, ontdekken, een innerlijk reis die rust biedt. Inspirerende, verrassende momenten. Verwonder jezelf en kom als herboren weer thuis.

Aruba

coaching beach retreat

1 dag

Frisse lucht en zeewind door je haar. In een dag rust en ruimte in je hoofd, mindfullnes, meditaite en een fris en uitgeslapen gevoel. Met een gezonde blos op je wangen en zelfvertrouwen naar huid. Jij staat centraal, het is tijd voor jou.

Wijk aan Zee

VIP coaching

1 dag

Wil je je relatie een boost geven?  Je zelfverzekerder voelen als moeder, meer zelfvertrouwen op je werk, of voel je je eenzaam? Samen gaan we aan de slag met heldere stappen voor jouw ideale levensstijl.

Inspirerenende lokatie

blijf op de hoogte

op de hoogte blijven?

Regelmatig deel ik nieuw aanbod, tips, wetenswaardigheden en inspiratie.
Wil je op de hoogte blijven van wat ik deel? Volg me dan op social media. Klik op de blokjes rechtsonder.