Hoi! Daar zijn we dan!

Twee gezellige meiden van de redactie van TV staan voor de deur. Ik had ons, Mark en mij, een aantal weken geleden opgegeven, voor de lol eigenlijk maar ook in het achterhoofd dat een beetje bekendheid best handig kan zijn voor boekingen voor ons toekomstige Charme Resort in Frankrijk. Met een kopje thee en een stroopwafel vroeg ze: ‘Michele, vertel even vanuit jou, wat willen jullie gaan doen?’

Kennismakingsinterview

Het leuke van het kennismakingsinterview is dat je zelf weer je droom voor je haalt en dat je partner het soms helemaal anders ziet. We hebben raakvlakken en soms een heel ander idee van hoe het gaat worden. We hebben nog geen object gekocht maar we vertrekken half juni naar Frankrijk om daar eerst een huis te huren en ‘proef’ samen te wonen. En om de streek te ‘voelen’, er heerlijk te leven en te genieten. Want dat is voor de dames van de TV ook een leuk onderdeel om te volgen zeggen ze; 2 mensen die elkaar een jaar geleden hebben ontmoet, een romantische klik hebben, elkaar vertrouwen, van elkaar willen leren en samen een avontuur in het buitenland willen aangaan. De grote lijnen hebben wij in ons hoofd en nu zetten we dus de eerste stap om het te realiseren, het is echt heel spannend.

Afscheidsfeestje

We hebben ons afscheidsfeestje vorige week vrijdag gehad. Voor het eerst heb ik zijn vrienden ontmoet. Een leuke groep mannen, allemaal heel verschillend. Leuk om te zien dat ze het Mark gunnen en leuk om te horen dat ze allemaal zo positief zijn. Mijn beste vriendin en mijn zusje zijn er ook met hun man, zo fijn om te horen dat ze blij voor me zijn.

Trotse moeder

En natuurlijk mijn lieve, mooie dochter is er. De band tussen mij en mijn kinderen is heel sterk. Ik heb ze na mijn scheiding alleen opgevoed en mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat ze zichzelf mogen zijn en hun eigen pad volgen in plaats van binnen de lijntjes van een grafiek. Mijn dochter en zoon hebben mij daardoor juist geïnspireerd om mijn hart te volgen. ‘Ga naar Frankrijk mam, maak het plan en doe het gewoon’. Ik ben dankbaar en trots dat we het al die jaren met zijn drieën toch maar mooi gedaan hebben. En ik hoop dat ze vaak langs zullen komen in Frankrijk, met alle aanhang die ze maar willen;) Poeh, dit schrijf ik met een brok in mijn keel want man, wat zal ik ze missen. En ook mijn lieve pap en mam natuurlijk. Die ook alweer een jaartje ouder worden.

Wil jij niet wachten op een eventuele uitzending op TV? Dan kun je ons Ontdekkingsreis ‘van Ruïne naar een vakantieResort’ gaan volgen via Instagram. De werkzaamheden, de dingen die we ongetwijfeld gaan tegenkomen, de manier waarop het Project zich gaan ontvouwen en vormen. Wij hebben er heel veel zin in, leuk als je meekijkt.

Pin It on Pinterest