Het afgelopen jaar.

Je hoort het iedereen zeggen, ‘wat een gek, raar, bizar jaar’ was het. Dat was het ongetwijfeld ook voor jou.

Nou, het zal je niet verbazen, van mij ook. In januari nog vol enthousiasme bezig met mijn nieuwe website voor ‘Zelfreflectie en bezinnings Retreats & Reizen.’ Fotoshoots, Virtual Assistant, hoppakee alles erop en eraan. Ik had er ontzettend veel zin in. Reizen waren gepland, programma’s stonden klaar, let’s go. En toen kwam er een virus en moest alles op slot. Zo, dat was even schakelen. Maar, ik dacht, in september gaan we weer volle bak vooruit. Maar nee, dat was niet zo. Ik heb afscheid genomen van mijn Reis & Retreat business. Met veel pijn in mijn hart. 

Maar er gebeurde ook iets anders; in het kader van: waar een deur sluit opent ergens anders weer een raam.

 

ER GEBEURDE IETS ANDERS

Tijdens de zomer kreeg ik via mail, messenger, telefoon weer steeds meer vragen van vrouwen die moeite hadden met de verwerking van hun scheiding. Ze bleven hangen in wat ooit was, trekken aan hun ex, geen rust, geen voldoening, geen eigen leven. De verkeerde focus zeg maar. Ze wisten nog dat ik voorheen trainingen gaf om op te bloeien na je scheiding. Nog altijd voelden ze die snijdende pijn in hun hart die ze met hun eigen gedachten vaak nog heftiger maakten. Tijd voor actie dacht ik. Want door jezelf te blijven verdoven met teveel wijn en kerstkransjes en de eeuwige ‘ja maar hij….., langspeelplaat brengt je niet verder.

Je wilt weer opbouwen en in evenwicht komen met jezelf toch?

EEN ONLINE TRAJECT

1 op 1 met mij te volgen

Wat ik voor je kan betekenen is om van 2021 een fantastisch jaar te maken waarin je de rust, zelfvertrouwen en overzicht krijgt.

Om zo  nieuwe plannen te maken die ervoor zorgen dat jij je eigenwaarde terug krijgt.

We gaan samen aan de slag met 5 overzichtelijke sessies van 2 uur per sessie waarin je weer rust in je buik voelt en de energie om jezelf te hervinden.

Blijf je hangen in hoe het was? Of begin je met bouwen aan je eigen pad

BLOEI OP TRAJECT

Als je vòòr 2 januari dit traject boekt, bied ik je hem aan voor geen 700,- euro maar 397,-

Als bonus oudejaars klapper geef ik er eenmalig een live 1 op 1 coaching natuur-wandelsessie bij twv 250,- euro in prachtige omgeving.

Van dromen naar doen

Als jij ervan droomt om je eigen pad te volgen met alle mogelijkheden die er zijn, dan help ik je graag. Alles wat ik in de jaren heb geleerd, alle valkuilen, alle inspiratie en tips, ik deel ze met je. Stap voor stap ga jij weet stralen. Het vertrouwen in jezelf groeit en we doen het samen. Let’s go!