‘Say yes to new adventures’

over Michèle

Over mij

Een pijnlijk proces

En ineens ging de vloer open en zakte ik met stoel en al in een diep zwart gat. Met wijd open ogen en stomheid geslagen keek ik mijn man aan. Hij had zojuist, zonder blikken of blozen toegegeven dat hij een affaire had met een dame die hij ontmoet had op zakenreis. En, hij voegde er nog doodleuk aan toe dat hij nog nooit zò verliefd was geweest in zijn hele leven. Hij was zo blij met deze sprankelende vrouw. 

Een scherp mes sneed recht door mijn hart en tegelijkertijd draaide mijn maag drie keer rond. Ik werd misselijk en kon een paar dagen amper praten. Ik wist ècht niet wat ik moest zeggen. In een soort van waas stond ik de volgende ochtend op en ik weet oprecht niet meer hoe de kinderen op school zijn gekomen. 

Ik zat bij de buurvrouw aan tafel en vertelde haar het hele verhaal. Lamgeslagen, niet eens boos of verdrietig want die gevoelens waren er nog niet. Ik keek naar mezelf in de spiegel, doffe ogen. De eens zo enthousiaste, open, gezellige en mooie vrouw had een doffe blik in haar ogen. Mijn ‘lichtje’ was weg. En op dat moment dacht ik: ‘ ik ga mijn geluk weer hervinden, ik weet niet hoe, maar ik kom hier beter uit, let maar op’. Nu is het mijn tijd.

Mijn besluit

Het heeft een jaar geduurd voordat ik definitief de knoop doorhakte. Hij ging een aantal maanden na zijn ontrouw huilend op zijn knieën omdat hij spijt had. Ik voelde twijfel: wel, niet, wel, niet scheiden. Mijn besluit overdonderde hem uiteindelijk, maar ik stond er vierkant achter. Op de dag dat wij 12,5 jaar getrouwd waren zetten we onze handtekening onder het scheidingsdocument. Een pijnlijke, hobbelige weg volgde. De keuze om alle luxe, groot huis, dure vakanties, hippe lunches en mooie kleding aan de kant te schuiven maakte ik bewust. Ik ruilde het in voor een klein appartement. De eerste avond in mijn nieuwe huis vierde ik alleen, ik opende een fles wijn, schonk een glas in en proostte op mezelf. 

Gaan voor nieuw geluk

Nu voel ik mij zo sterk en gelukkig. Ik heb mijn eigen leven, mijn eigen huis, mijn eigen financiën en, ìk bepaal alles wat ik doe helemaal zelf. Ik maak leuke reizen met mijn kinderen of mijn partner met wie ik een Lat relatie heb. Sta mezelf toe van mijn vrijheid te genieten. Ik heb mezelf ontwikkeld op allerlei gebieden. Tegenslagen omgezet in mogelijkheden. Mijn ex (die al 10 jaar in het buitenland woont waardoor ik alle zorg voor de kinderen alleen heb) en ik, gaan nu heel goed met elkaar om. Ook al is hij er niet voor de kinderen geweest, we begrijpen en respecteren elkaar. En dat gevoel is geweldig, vooral voor de kinderen, want daar heb ik het allemaal voor gedaan. Dat zij goed uit de scheiding van hun ouders komen was mijn top prioriteit en het heeft ervoor gezorgd dat ik er ook als een gelukkige en energieke vrouw uit ben gekomen die haar sprankel in de ogen en glimlach van oor tot oor heeft teruggekregen.

Ik ben een leider die niet bang is haar gevoel te delen. Mijn doorzettingsvermogen en eigenwijsheid heeft ervoor gezorgd dat mijn kinderen trots op mij zijn. 

Een klant zei onlangs:

‘Michèle is een warme vrouw met veel ervaring op het vlak van scheidingen en relaties. Ook met de nodige shit waar ze zelf uit is gekomen en waarmee ze jou kan helpen.’

“Michèle is zachtaardig, weet welke opdrachten je verder helpen omdat ze uit eigen ervaring spreekt. Ze is een hartelijk persoon die ook direct kan overkomen. Dit is in dit geval niet negatief, maar juist even verhelderend. Ze staat volledig in verbinding met je tijdens de opdrachten, legt ze goed uit en voelt aan wat nodig is.”

visie

ontwikkel de power in jezelf

Ik ben iemand die je achter je broek aanzit, ik trek me niets aan wat andere zeggen, trek mijn eigen plan, ben zelfstandig, en ondernemend. Daar wil ik mijn klanten ook in inspireren en motiveren.

Mijn visie:

Ik help je,  je aantrekkingskracht en zelfverzekerdheid terug te vinden, door stap voor stap door het emotionele proces heen te gaan. Voor een frisse nieuwe start  van jouw toekomst zonder je man.

als je me beter kent weet je dat ik:

 • soms weleens een rockster zou willen zijn, je weet wel, zo een met wilde haren, leren jas, stoere motor en keiharde gitaarmuziek
 • soms heel moe wordt van mijn eigen positiviteit
 • houd van lange autoritten naar Zuid Frankrijk
 • geniet van romantische dinertjes met mijn partner
 • mijn kinderen gek maak met het feit dat gezond leven en eten zo belangrijk is
 • klompenpaden lopen te gek vind
 • intens geniet van mijn eerste kopje filterkoffie in de ochtend.
 • geboren ben in Maleisië en gewoond heb in Iran, Nigeria, Duitsland en Thailand
 • dat ik 36 keer verhuisd ben omdat ik uit een expat gezin kom
 • mijn kinderen in Frankrijk zijn geboren
 • gelukkig word van historie, verhalen en oude Afrikaanse en Aziatische culturen
 • mezelf vaak heel grappig vind en ontzettend om mijn eigen grapjes kan lachen

let’s go!

Meer weten?

Vraag een gratis sessie aan.