‘Say yes to new adventures’

over Michèle

Over mij

Een interessant proces

Hallo

Mijn naam is Michèle. Als klein meisje was ik al met eten, reizen en mensen bezig. Dat komt omdat ik in een expat gezin opgroeide. Wij woonden in veel verschillende landen en zat op veel verschillende scholen. Avontuur, veranderingen, en interesse in mensen en culturen heb ik nog steeds. Ik groeide op in landen als Maleisië, Nigeria, Iran, Duitsland, Frankrijk, Thailand met al hun verschillende eetgewoontes. Culturen, rituelen, geuren van sterke kruiden, hitte op de markt in drukke steden, kleuren van gewaden, droge stof, diesellucht van auto’s en vrachtwagens, koeien met grote hoorns langs de weg. Fascinerend vond ik het.

Voeding en lifestyle

Van een mooi opgemaakt bord met kleurrijke verse ingrediënten kan ik heel blij worden. De geur, de eerste hap in je mond, de smaak, mmm. Samen koken, wijn drinken, praten, pannen die ondertussen pruttelen. Eten aan een mooi gedekte tafel met mijn favoriete mensen is ultiem genieten. Nu woon ik nog samen met mijn zoon Hugo die student is en mijn dochter Manon die productie en film in Denemarken studeert. Ik ben al een tijdje gelukkig met mijn vriend Mark met wie ik binnenkort in Frankrijk ga wonen.

een keerpunt

Ongeveer 13 jaar geleden stond ik ineens alleen voor de opvoeding van mijn 2 kinderen (toen 10 en 9 jaar) en dacht: ‘ hoe ga ik dit allemaal in mijn eentje doen en waar haal ik de energie vandaan?’ Een pittige periode in mijn leven waarin ik meerdere mensen verloor en ook soms mezelf. Iets dat ik voorheen nooit had meegemaakt. Ik werd onzeker over wie ik was, wie ik zou moeten zijn, hoe ik er zou moeten uitzien, verwachtingen van mezelf, van anderen. Een tijd lang deed ik maar wat en ging op de automatische piloot. Ik hopte van baan naar baan en vond niets interessant genoeg op langer te blijven. Tot het moment dat ik mijn hart ging volgen en  doen wat ik het allerliefste wilde. Het roer ging om en het is gelukt. Hoe ik het heb gedaan, daar hoop ik je in te inspireren door middel van mijn blogs en video’s.

Humor en zelfreflectie

Fit & Fabulous staat. De weg naar dit Lifestyle platform was een interessante reis. Bedrijf(jes) die ik had; Beautyproducten verkopen, een online winkel met Wijn en Delicatessen, Voedingsconsulente, Trainingen maken voor gescheiden vrouwen die hun geluk opnieuw wilden vinden. En, Retreat reizen die ik in Spanje georganiseerde. Nu ga ik naast dit lifestyle platvorm een vakantie Resort in Frankrijk opzetten samen met mijn vriend. Met Fit & Fabulous Lifestyle komt alles bij elkaar. Mijn ervaringen, mogelijkheden, valkuilen, overwinningen.

Wie ben ik

Ik ben een leider die niet bang is haar gevoel te delen. Mijn doorzettingsvermogen en eigenwijsheid hebben ervoor gezorgd dat mijn kinderen trots op mij zijn. En, mezelf niet al te serieus nemen, met een vleugje humor werkt t elke dag opnieuw.

Een klant zei onlangs: ‘Michèle is een warme vrouw met veel ervaring op het vlak van voeding, lifestyle en zelfkennis. Ook met de nodige shit waar ze zelf uit is gekomen en waarmee ze jou kan helpen.’

“Michèle is zachtaardig, weet welke opdrachten je verder helpen omdat ze uit eigen ervaring spreekt. Ze is een hartelijk persoon die ook direct kan overkomen. Dit is in dit geval niet negatief, maar juist even verhelderend. Ze staat volledig in verbinding met je tijdens de opdrachten, legt ze goed uit en voelt aan wat nodig is.”

Anders dan andere coaches

Wat maakt mij anders dan andere  coaches?

Ik hou van simpel, haalbaar zonder gedoe . Geen magische pillen of poeders, geen snelle trucjes. Maar wel eerlijk, betrouwbaar, open (ik kom graag meteen tot de kern) en persoonlijk.
Iedere vrouw is anders en iedere leeftijdsfase is anders. Het waarmaken van een droom of succes in je leven begint met een gezonde levensstijl. Dat is de stap naar een fit & fabulous life. Elke vrouw is anders en wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Daarom een simpel en persoonlijk stappenplan dat je makkelijk kunt volgen om zo je fit & fabulous leven te creeren.

 

creativiteit

creativiteit

Wil je weten wat ik doe en hoe ik je kan helpen? Volg mij op Instagram of Facebook. Daar deel ik zoveel mogelijk mijn stappen.

als je mij zou kennen zou je weten dat ik

 • ook wel een rockster had willen zijn, je weet wel, zo een met wilde haren, leren jas, stoere motor en keiharde gitaarmuziek.
 • niet kan niet zingen dus geen een rockster kan worden.
 • houd van roadtrips naar Zuid Frankrijk.
 • geniet van romantische dinertjes met mijn partner.
 • de slappe lach krijg van onverklaarbare grapjes.
 • klompenpaden lopen te gek vind.
 • intens geniet van mijn eerste kopje filterkoffie in de ochtend.
 • geboren ben in Maleisië.
 • mijn kinderen in Frankrijk zijn geboren.
 • graag naar een museum ga.
 • mijn grootste droom een Vakantie Resort in Frankrijk is.

let’s go!

Meer weten?

Leuk om je te ontmoeten of te spreken!

Vraag hier om meer informatie over het programma aan.

Vraag een Zoom gesprek aan.

Pin It on Pinterest